Tarieven

Kosten begeleiding

Het kennismakingsgesprek is gratis. Begeleiding kan namelijk pas slagen als er wederzijds vertrouwen is. Vervolgens hanteer ik een uurtarief van €60,- Binnen een straal van 30 kilometer rondom mijn thuisadres reken ik geen reiskosten. Voor gemaakte reiskosten daarbuiten  reken ik €0,19- per gereden kilometer.

Hoeveel uur duurt een traject gemiddeld?

Dit is per gezin, individu en hulpvraag verschillend. Sommige zijn al na enkele sessies waar ze willen zijn. Andere hebben meer tijd nodig om verder te komen. Als een gezinspatroon al jaren bestaat is er vaak meer tijd en aandacht nodig voordat een nieuw en beter werkend patroon is bereikt. Op basis van mijn ervaring kan ik wel een redelijk adequate inschatting maken na ons kennismakingsgesprek. Daarnaast streef ik ernaar om geen wachtlijst te hebben dus het is in ons beide belang om u zo snel mogelijk maar zonder afbreuk te doen aan kwaliteit zorg te leveren.

in-company trainingen

Ik vraag voor mijn trainingen een standaard vergoeding van €1250,- per dagdeel ongeacht het aantal deelnemers. Sommige trainingen vragen wel een minimum aantal deelnemers om de effectiviteit en interactie te maximaliseren.

interim – management / beleidsadviseur

Voor tijdelijke aansturing binnen uw organisatie op beleid en/of personeel reken ik een uurtarief van €95,- Er  zijn ook mogelijkheden voor traject afspraken neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw, alleen zorg op indicatie is btw vrij.