Open trainingen

Ik organiseer met regelmaat open- trainingen. Op deze pagina en via social media zullen de trainingen geadverteerd worden. Deelname aan een training kost €50,- p.p. per dagdeel exclusief BTW en eventuele training specifieke meerkosten. Training specifieke meerkosten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit drukwerk en/of een door ons verzorgde lunch.

Eerstvolgende open-training (SNS):

DatumPlaatsTijd
Zaterdag 9 November 2019Businessdome, Brouwer 1 te Eersel9:00 tot 16:00

Uw trainers
Deze open-training vind plaats i.s.m. Dave van Veen. Samen met Dave en zijn partner Kim ben ik tevens eigenaar van Aware4Youth, Aware4Youth is een platform o.a. gericht op zorg en begeleiding 18+ vanuit de WMO. 

Inhoud van de training
Steeds vaker wordt de nadruk gelegd op het eigen sociale netwerk van cliënten, zoals vrienden en familie. Het werken vanuit sociale netwerkstrategieën (SNS) is een basishouding van waaruit de professional denkt en handelt. Zijn rol is die van een facilitator; hij maakt mogelijk dat iedereen die aanklopt in zijn eigen kracht blijft en gebruik maakt van de krachten in zijn eigen omgeving. Deze training geeft praktische handvatten om met clienten het netwerk te inventariseren, te behouden, actief mee te laten denken en eventueel uit te breiden.

Inschrijven voor deze open-training.
U kunt per mail (info@johnverhees.nl of info@aware4youth.nl) inschrijven voor deze training. Wenst u liever telefonisch contact? Bel dan even met John Verhees (06-2810 83 84). Bij voldoende inschrijving ontvangt u uiterlijk een week voor aanvang van de training de definitieve bevestiging. Inclusief de factuur voor uw administratie.

Kosten van deze open training.
Deze training bedraagt €150,- per persoon. Dit is exclusief BTW maar inclusief lunch en naslagwerk.